urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Acne Den Haag

Heb jij last van puistjes, mee-eters, ontstekingen of pukkels en wil je daar iets aan doen? Urban Beauty Center in Den Haag helpt jou hier graag bij. Urban Beauty Center heeft een acne specialisatie, waardoor je de behandeling (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen van de zorgverzekering. 

Acne, hoe ontstaat dat?

Acne ontstaat doordat de talgklieren ontstoken raken. Door hormonen gaan de talgklieren meer talg produceren, daarom wordt acne in de meeste gevallen gelinkt aan de pubertijd. Wanneer er te veel talg wordt geproduceerd, wordt het lastiger voor de klieren om het talg gelijkmatig over de huid te verdelen. De talgproductie gaat ondertussen gewoon verder, waardoor de talgklieren dusdanig verstopt raken, waardoor er een ontsteking ontstaat. Uit deze ontsteking ontstaat het puistje.

Alhoewel acne met name in de pubertijd voorkomt, kan dit ook op latere leeftijd het geval zijn. Er is dan een andere behandelwijze nodig.

Acnebehandeling

Voordat de behandeling kan starten is het belangrijk te achterhalen wat voor soort acne het is en in welke mate het aanwezig is. In samenspraak met jou wordt er een behandelplan opgesteld. In het behandelplan staan jouw specifieke wensen en de aanpak die in de aankomende schoonheidsbehandelingen gevolgd zal worden. Daarnaast ontvang je uitgebreid advies over welke thuisverzorgingsproducten bijdragen aan het snelste herstel van de huid en ontvang je voedingsadvies.

Boek nu bij Brigitte!