urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Anti-aging Den Haag

Het verouderen van de huid is onvermijdelijk. Waar je echter wel invloed op hebt is de manier waarop je veroudert. Er wordt steeds meer bekend over welke methoden bijdragen aan het effectief verjongen van de huid. Speciale anti-aging schoonheidsbehandelingen en producten die gericht zijn op het verjongen van de huid, zullen ervoor zorgen dat jouw huid daadwerkelijk op een mooie en gezonde manier ouder wordt, waarbij rimpeltjes en lijntjes zo lang mogelijk worden uitgesteld.

De huidverjongende schoonheidsbehandelingen bij Urban Beauty Center in Den Haag hebben als resultaat:

  • Stralende en egale teint.
  • Vermindering rimpels en fijne lijntjes.
  • Huidverstrakking.
  • Vermindering pigmentvlekken.
  • Verbeteren van de poriestructuur.

Huidverjongende behandelingen

De meeste van ons willen op een mooie manier ouder worden, waarbij huidveroudering zolang mogelijk wordt uitgesteld. Helaas wordt er in veel gevallen direct naar de botox gegrepen, een stof die toxisch is en daarnaast ook nog eens tijdelijk. Op deze manier wordt de huid tijdelijk verbeterd, erg duurzaam is het niet.

Urban Beauty Center gelooft in een structurele aanpak bij het verjongen van de huid. Waar ligt de oorzaak van huidveroudering (in de meeste gevallen heeft dit namelijk niet alleen te maken met genen) en hoe kunnen we op een natuurlijke manier lijntjes en rimpels zo lang mogelijk uitstellen?

Behandelplan voor huidverjonging

Om een doelgerichte behandeling te verzekeren werk ik met een behandelplan, waarbij we beginnen met het intakegesprek. We bespreken jouw wensen en welke behandelingen en producten bijdragen aan het zo snel mogelijk behalen van jouw doelen.

Boek nu bij Brigitte!