urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Couperose Den Haag

De couperose huid is te omschrijven als droog, gevoelig en rood. Je kunt ook een stekende en brandende pijn voelen. De behandelingen in onze salon verminderen couperose, zonder de huid verder te irriteren.

Hoe ontstaat couperose?

Couperose ontstaat doordat de oppervlakkige adertjes in de huid slapper zijn geworden waarna ze zijn gaan verwijden. Er zijn een aantal factoren die couperose kunnen veroorzaken en/of verergeren:

  • Te vaak en te lang in de zon.
  • Erfelijkheid; komt couperose voor in jouw familie dan is de kans groter dat ook jij hier last van kunt hebben.
  • Mensen met een lichtere huid hebben vaker last van couperose. Het huidtype speelt hierbij dus een rol.
  • Chronisch gebruik van corticosteroïd bevattende crèmes of zalven op het gezicht.
  • Alcohol kan couperose ook triggeren.

Schoonheidsbehandelingen - couperose Den Haag

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Decaar Algae Peeling tegen couperose

De unieke Decaar algae peeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, couperose en rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg. De algae peeling vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Couperose behandelplan

Welke behandeling het beste is voor jouw huid, wordt in het intakegesprek nader bepaald. In het couperose behandelplan staat de huidige huidconditie, wat de doelen van de behandelingen zullen zijn en welke resultaten jij verwacht. We houden gedurende de schoonheidsbehandelingen bij hoever we zijn in het behalen van jouw doelen. Daarnaast ontvang je advies over hoe jij je huid het beste thuis verzorgt, zodat de couperose sneller zal afnemen en ontvang je advies over welke producten het beste werken.

Boek nu bij Brigitte!