urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Eigenaresse Brigitte 

Graag stel ik me aan jullie voor, ik ben Brigitte, eigenaresse van Urban Beauty Center en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. 

Ik volg nog steeds bijscholingen voor zowel bestaande als nieuwe technieken. Zo kunt u er steeds vanuit gaan dat u een behandeling krijgt van de hoogste kwaliteit.

Mijn specialiteiten zijn anti-aging, huidverjonging en wimperextensions.

Het mooiste aan mijn vak vind ik contact met de klanten.

Vaak probleemoplossend en ontstressend en dit in een prettige sfeer, altijd met veel aandacht voor de wensen van de klant. Dit zijn de kernwaarden die al vanaf het begin centraal staan bij mij.

Yvonne Stappers

Mijn naam is Yvonne Stappers. Ik ben gediplomeerd pedicure aangesloten bij Pro Voet en gecertificeerd Pact therapeut. De afgelopen jaren heb ik de benodigde vakdiploma’s en ervaring opgedaan bij verschillende salons.

Verder heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder:

  • Permanente make-up
  • Lash Lift
  • Spray Tan

(Nieuwe) klanten reageren zeer positief na een bezoek en zijn content over de persoonlijke en professionele aandacht en inrichting. Een tevreden klant, daar ga ik voor!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in de salon.

Cristina Pavel

Ik ben Cristina Pavel, gediplomeerd massage therapeut bij Ortho Massagepraktijk. Binnen Urban Beauty Center, waar verschillende disciplines goed vertegenwoordigd zijn, geef ik therapeutische- en ontspannende massage.

Mijn specialisatie ligt bij het behandelen van spier en gewricht klachten en stress gerelateerde klachten. Aan de basis van mijn behandelingen staat een goed erkende opleiding, jaren ervaring en mijn sterke motivatie om mijn bijdragen te leveren aan een bewust gezond leven voor iedereen.

Lees meer over het behandelaanbod, Klik hier.