urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Dr. Belter

Dit is een uitgebreid schoonheidsverzorgingsconcept op natuurlijke basis.

Het bestaat uit 11 productlijnen met diverse lijnen gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonneproducten. De cosmetica van Dr. Belter is gebaseerd op de nieuwste biochemische en dermatologische inzichten.

De werkzame bestanddeel-groepen  zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

Door deze gelijke samenstelling en structuur als de natuurlijke huidbarrière kunnen ze deze barrière ook herstellen. Zo wordt het natuurlijke weerstandsvermogen en daarmee de beschermende functie van de huid verbeterd.

De verzorgingsproducten hebben een zeer goede verdraagzaamheid, zijn hypo-allergisch getest en goedgekeurd door de Stichting Proefkonijn.

Ze bevatten verder geen parabenen als conserveermiddel, zijn zelfs geheel conserveermiddelvrij. Desondanks is Dr. Belter erin geslaagd de producten een lange houdbaarheid mee te geven.

De uiterste verkoopdatum staat vermeld op de verpakking. Na deze datum is het product ongeopend nog 2 jaar houdbaar. De producten worden in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.  Dr. Belter heeft ruim 40 jaar expertise in research, ontwikkeling, productie en toepassing van ingrediënten.