urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Ontharen Den Haag

Eindelijk verlost zijn van die storende stoppeltjes? Niet meer iedere dag hoeven scheren en zijdezachte, gladde benen? Kies voor ontharen met Lycon wax!

Wat is Lycon wax?

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

Lycon wax is perfect voor stugge, korte, langere, altijd geschoren en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haarvrij aanvoelt.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken.

En wat te denken van de unieke Active GOLD Hot Wax? Deze is ongelofelijk sterk en bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!

Boek nu bij Brigitte!