urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Onze praktijk gaat weer open

Beste cliënten,

We zijn blij dat we u vanaf 11 mei weer mogen behandelen. Al moeten we natuurlijk wel rekening houden met wat veranderingen. In de infographic bij deze e-mail leggen we u uit wat nu anders is en wat de consequenties zijn van deze aanpak met extra aandacht voor de veiligheid.

Met ingang van vandaag zijn onze tarieven dus aangepast. Zie prijslijst Treatwell, Yvonne at Urban Beauty Center

Wat niet verandert, is ons enthousiasme voor ons vak en onze inzet om u zo goed en veilig mogelijk te behandelen. Wilt u een behandeling inplannen? Dan kunt u of mij bellen (0642255350), appen of via Treatwell, Yvonne at Urban Beauty Center online boeken. Door grote drukte kunt u pas vanaf 26 mei weer bij mij terecht!

Wacht u nog wel even als:

  • U of iemand in uw directe omgeving COVID-19 heeft.
  • U hoest, niest, keelpijn en/of longontsteking heeft.
  • U benauwd of verkouden bent en/of koorts heeft.

Met vriendelijke groeten,

Yvonne

Feet Experience Pedicure

Pedicure Den Haag

Professionele standaard pedicurebehandeling

De voeten krijgen een professionele pedicurebehandeling. Yvonne is gediplomeerd pedicure en aangsloten bij Provoet. Alle voorkomende voetproblemen worden in deze behandeling opgelost en voorkomen.

Spa pedicure

De voeten krijgen een professionele pedicurebehandeling, maar worden extra verwend door een heerlijk Spa voetenbad met bubbels en krijgen daarna een scrub. De behandeling wordt afgesloten met een voet-en onderbeenmassage en verzorging.

Deze behandeling kan nog worden aangevuld met paraffinesokken van Alessandro International. Deze behandeling is zeer geschikt voor droge voeten of voeten met kloven, maar ook gewoon een beleving an sich. 

De behandeling kan ook worden aangevuld met OPI gellak. Yvonne heeft veel mooie kleuren op uit te kiezen!

Pact therapie

Yvonne is verder gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels door middel van de Pact therapie. PACT® Schimmelnagel Therapie is een nieuwe methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. Deze uit Duitsland afkomstige innovatieve behandelingstherapie komt oorspronkelijk uit de tandarts-wereld. PACT-behandelingen zijn doeltreffend en pijnloos, zonder bijwerking. De resultaten en de herstelfase naar een gezonde nagel zijn ongekend. PACT is een afkorting en een wetenschappelijk begrip voor Photodynamische Antimicrobiële Therapie. Met deze methode kunnen schimmels zeer effectief op voet- en vingernagels gedood worden. 

Yvonne heeft daarnaast een samenwerkingsverband met De Kalknagelkoning, die bestaat uit franchise. Met hierin als specialisatie Kalk/Schimmelnagels.

Je kunt bij Yvonne een vrijblijvend intakegesprek inplannen.

 

Boek nu bij Yvonne!