urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Permanente make-up Den Haag

PhiBrows microblading

Wat is microblading?

Phibrows microblading (haartjestechniek) Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Met dit worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Yvonne past de kleur aan op uw

eigen wenkbrauwen om zo de meest natuurlijke look te geven en ook wordt de natuurlijke groei van de wenkbrauwen gevolgd.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de  wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

 Ruimte goedgekeurd door de GGD