Boek bij Brigitte!
Boek bij Cristina!
Boek bij Yvonne!

urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Powerslim Den Haag

Powerslim is geen dieet

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Powerslim Coach. Het is een totaalconcept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoach Brigitte werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe.

Kenmerken hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht. De voeding is koolhydraatarm, vetarm en eiwitrijk. En dit maak het tot een succes. We hebben een winkeltje in het salon waar alles te koop is.

Val snel en moeiteloos af

Je gaat niet minder eten, maar anders.

Je hebt 5 a 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groenten, vlees en vis. Met het gezin eten blijft heel makkelijk. Een rijke keuzen aan speciaal samengestelde producten en een verscheidenheid aan verassende recepten heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden.

Voedingscoach Brigitte 

Brigitte is jouw stok achter de deur, zij blijf je stimuleren en motiveren. Zij leert je een nieuwe levensstijl aan voor lange termijn. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen.

Samen investeren we daarom, met alle liefde, in een blijvend resultaat.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en met meer energie verder gaan?

Maar dan je afspraak voor een intakegesprek via de onderstaande button.