urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Prijslijst Brigitte

ASAP

Kennismakingsbehandeling Asap (75 min) nu van € 99 voor € 75!

Wij maken een totaal skin work-out programma op maat voor u op basis van een intakegesprek en de meting van de huidconditie met een huidanalyse apparaat.

Asap Facials

 • Behandeling 50 min € 79
 • Behandeling 75 min € 89  (ontspannende massage)
 • Behandeling 75 min € 99  (met bindweefselmassage)

Volgende behandelingen zijn alleen te boeken na een kennismakingsbehandeling bij een behandelaar.

Gym for the skin programma

Net zoals we ons lichaam fit en gezond houden met regelmatige lichaamsbeweging worden blijvende resultaten behaald met doorlopende huidbehandelingen. Er zijn 7 gym for the skin work-outs.

Hydraterende huid-training € 99
De herstellende huid-training biedt de ultieme hydraterende behandeling voor een vermoeide, doffe of droge huid. Het stimuleert een prachtig gehydrateerde huid, verzacht fijne lijntjes en creëert een glad en egaal huidoppervlak.

Verjongende huid-training € 99
De verjongende huid-training zorgt voor onmiddellijke oplading van energie voor een doffe huid en behandelt een reeks huidproblemen, waaronder droogheid, verstopte huid en uitbraken.

Textuur verfijnende huid-training € 99
De textuur verfijnende huid-training is effectief tegen een ongelijkmatige huidskleur, beschadiging door de zon, fijne lijntjes, rimpels en om de huid tegen te houden voor veroudering. De huid voelt gladder aan en de huidskleur is egaler.          

Depigmentatie huid-training € 99
Depigmentatie huid-training biedt een gelijkmatige, heldere huidteint. Het helpt pigmentvlekken en beschadiging door de zon tegen te gaan, collageen op te bouwen en de hydratatie van de huid te stimuleren.

Zuivere huid-training € 99
De zuivere huid-training zorgt ervoor dat de huid er frisser uitziet, soepeler aanvoelt en minder onzuiverheden heeft. 

Regeneratie huid-training € 99
De regeneratie huid-training geeft een instant boost om zonbeschadigingen te voorkomen en verouderende huid te helpen bij het herstel van cellulaire DNA-schade. Hierbij worden effecten van biologische en vroegtijdige veroudering geminimaliseerd.

Platinum huid-training € 125
De platinum huid-training helpt de huid vocht vast te houden door de huidbarrière te versterken en de pigmentatie en beschadiging door de zon te minimaliseren. Een huid met fijne lijntjes en rimpels wordt getransformeerd in een stevige, heldere en gehydrateerde huid.

Voor de volgende behandelingen is het verplicht 4 weken een voorbehandelingskuur thuis te gebruiken!

Acap peel treatment

Lactic peel vernieuw + verfris € 45
Lactic peels worden aanbevolen voor droge, rijpe en gevoelig huidtypes en huiden die behoeftes hebben aan hydratatie. Deze peeling van 35% melkzuur verzacht fijne lijntjes en rimpels, pakt pigmentatie en schade door de zon aan en stimuleert collageen en elastine, waardoor de huid glad en gehydrateerd aanvoelt.

Glycolic peel vernieuw + hydrateer € 45
De Glycolic peels hebben 40% glycolzuur om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, de huid te hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Ook aanbevolen voor zonneschade en acne. Zichtbare schilfering is onwaarschijnlijk.

Reveal peel vernieuw + verfijn € 45
De Reveal peels is een krachtige mix van 35% AHA/BHA. Aanbevolen voor de milde huidpigmentaties, post-inflammatoire hyperpigmentatie en UV-schade. Verbetert de huidtextuur en geeft de huid een frisse, gladde en jeugdige uitstraling. Zichtbare vervelling kan 3-5 dagen na het aanbrengen plaatsvinden.

Asap peel boost treatments

next level treatment

Acne peel boost € 99
Een acne peel boost is een geavanceerde behandeling dat gebruik maakt van wetenschappelijk bewezen ingrediënten om acne te bestrijden. Het werkt ontstekingsremmend en de huid wordt weer terug in balans gebracht.

Hydration peel boost € 99
De hydration peel boost geeft de doffe, vermoeide huid energie door het stimuleren en herstellen van de huideigen vochtbalans dat resulteert in een stevigere, gehydrateerde en stralende huid.

Anti-aging peel boost € 99
De anti-aging peel boost geeft een krachtig verpakte behandeling en maakt gebruik van de nieuwste wetenschap op het gebied van ingrediënten die de cel vernieuwing een boost geven zodat de huid verheldert, zacht, glad en verjongd wordt.

DECAAR

Algen peeling € 89
Omdat algae peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. Door peeling wordt geen van de huidlagen aangetast dus heel geschikt voor gevoelige huid, acne en onzuivere  verslapte en slecht doorbloede huid, grove poriën, pigmentvlekken en littekens.

Kan ook in kuur verband (3 x in 14 dagen)  € 250

Oxygen treatment  € 89
Zuurstof is essentieel om doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Deze behandeling is bedoeld voor elk type huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), “vermoeidheid” en zuurstoftekort veroorzaakt door de invloed van ongunstige factoren van het milieu en stress.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is de perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Het stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid.

 • Losse behandeling     (45 min)                                € 65
 • Kuur van 3 behandelingen                                      € 180
 • Kuur van 6 behandelingen                                      € 370

DR BELTER

Kennismakingsbehandeling (75 min) € 65
Op basis van een intakegesprek (anamnese) en het analyseren van de gezichtshuid en de meting van de huidconditie met een huidanalyse apparaat gaan we advies geven en een programma aanbieden voor het beste resultaat.

 • Dr. Belter facials
 • Behandeling 50 min (basic) € 57,50
 • Behandeling 75 min (ontspannende massage) € 79,50
 • Behandeling 75 min (bindweefselmassage) € 89,50

Behandeling jeugd € 45
Veel tieners hebben last van puistjes en een onzuivere huid. Dat heeft enorme impact op hun zelfvertrouwen. Hoewel dit huidprobleem erg moeilijk te behandelen is, kun je het wel degelijk aanzienlijk verminderen met juiste verzorging en aanpak.

Urban Beauty Center heeft een acne specialisatie, waardoor je de behandeling (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen van de zorgverzekeraar.

Hydradermie ionisatie € 85
Ionisatie is de behandeling bij uitstek voor mensen die op een ontspannende manier het beste willen voor de huid. Verbetert, hydrateert, voedt en  kalmeert de huid.  De elektrode in het apparaat zorgen voor een penetratie van actieve werkstoffen. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

Behandelingen voor mannen

Men boost treatment € 57,50
Basic behandeling aangepast voor de mannenhuid.

Men Anti-Aging treatment € 79,50
Een intensieve behandeling voor de mannenhuid inclusief massage met actieve werkstof en aansluitend een speciaal afsluitend masker voor een stralende huid.

Reviderm

Microdermabrasie behandeling € 110,-
(Deze behandeling kan ook als deelbehandeling gegeven worden)

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

De huid krijgt een betere doorbloeding, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, poriën worden minder grof, pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Het zal stralen! 

PCA Peeling € 75
PCA Peeling is een unieke fruitzuurpeeling die alleen door Reviderm master mag worden uitgevoerd. De PCA Peeling bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van dode hoorncellen en de huid lichter maken. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid krijgt een boost. Ideaal voor pigmentatiestoornissen (en donker gepigmenteerde acne littekens).
Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten wordt

PCA Peeling goed door de huid verdragen.

Deze twee behandelingen kunnen ook gecombineerd worden voor een intenser en mooier resultaat

Modulen

(zijn apart te boeken of in combinatie met een behandeling, informeer daar over in de salon)

 • Wenkbrauwen epileren/harsen € 15
 • Wenkbrauwen verven € 12,50
 • Wimpers verven € 15
 • Harsen bovenlip € 10
 • Harsen kaaklijn/kin € 10
 • Harsen oksels € 15
 • Harsen armen € 20
 • Harsen onderbenen € 25
 • Harsen hele benen € 40

Wimperextensions

One by one wimperextensions

 • Nieuwe set  € 70
 • Opvullen binnen 2 weken € 30,50
 • Opvullen binnen 3 weken € 40,50
 • Opvullen binnen 4 weken € 50,50

Flat lash wimperextensions

 • Nieuwe set € 75,50
 • Opvullen binnen 2 weken € 33
 • Opvullen binnen 3 weken € 43
 • Opvullen binnen 4 weken  € 53

3D wimperextensions

 • Nieuwe set  € 89,95
 • Opvullen binnen 2 weken € 40,50
 • Opvullen binnen 3 weken € 50,50
 • Opvullen binnen 4 weken  € 55,50                                            

Prijslijst Cristina

Ontspanningsmassage 30 min/ €29.00 - 5x kaart €135.00
Ontspanningsmassage 45 min/ €41.00 - 5x kaart €185.00
Ontspanningsmassage 60 min/ €53.00 - 5x kaart €235.00
Ontspanningsmassage 90 min/ €75.00 - 5x kaart €335.00

Klassieke/sportmassage 30 min/ €32.00 - 5x kaart €150.00
Klassieke/sportmassage 45 min/ €43.00 - 5x kaart €195.00
Klassieke/sportmassage 60 min/ €55.00 - 5x kaart €245.00
Klassieke/sportmassage 90 min/ €80.00 - 5x kaart €360.00

Speciale massage 60 min/ €57.00 - 5x kaart €260.00
Speciale massage 90 min/ €82.00 - 5x kaart €370.00

Stoelmassage 20 min

Prijslijst Yvonne

Pedicurebehandelingen/spa pedicure

 • Standaard pedicurebehandeling € 40,00
 • Standaard pedicurebehandeling en teennagels lakken met OPI gellak color € 60,00 (French pedicure OPI gellak € 5,00 - Extra)
 • Courtin Spa pedicure basis € 53,00
 • Courtin Spa pedicure basis + luxe paraffi nebehandeling € 83,00
 • Courtin Spa pedicure basis + OPI gellak color € 73,00 (French pedicure OPI gellak € 5,00 - Extra)
 • Courtin Spa pedicure basis + paraffi nebehandeling + OPI gellak color € 83,00 (French pedicure OPI gellak € 5,00 - Extra)
 • Mini pedicure + paraffi nebehandeling € 45,50
 • Mini pedicure + OPI gellak color € 45,50 (French pedicure OPI gellak € 5,00 - Extra)
 • Verwijderen gellak op de teennagels zonder boeken behandeling € 7,50

Deelbehandeling

 • Likdoorn(s) verwijderen € 20,00
 • Ingegroeide teennagel(s) verwijderen € 20,00
 • LCN Wilde Pedique Silver Plus teennagelcorrectie (1 grote nagel of 2 kleine) € 20,00

Pact therapie schimmelnagelbehandeling

U kunt hiervoor een vrijblijvend intake gesprek inboeken!

Vanitan Spray Tan

 • Face en body spray tan - losse behandeling € 30,00
 • Face en body spray tan - 3 keer binnen 2 maanden € 80,00
 • Face en body spray tan - 10 keer binnen een half jaar € 275,00

PhiBrows microblading (‘semi’ permanente make-up wenkbrauwen)

 • PhiBrows microblading eerste behandeling + nabehandeling € 300,00
 • Extra nabehandeling (binnen 6 maanden na eerste behandeling € 75,00

Touch up binnen 12 maanden € 125,00

Touch up binnen 1 en 2 jaar € 175,00

Lash lifting; lash volume lift LVL

 • Lash lift € 45,00
 • Lash lift inclusief verven wimpers € 50,00
 • Lash lift inclusief verven wimpers, modelleren en verven wenkbrouwen € 60,00

Verven en epileren wenkbrouwen € 23,00
Verven wenkbrouwen € 12,50
Verven wimpers € 12,50

Boek bij Cristina!
Boek nu bij Brigitte!
Boek nu bij Yvonne!