urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

Wimperextensions Den Haag

Volle wimpers zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Helaas is niet iedereen hiermee geboren. Wimperextensions zijn de ideale manier om de wimpers meer volume te geven.

Wimperextensions zijn populair!

Steeds meer vrouwen kiezen voor wimperextensions. Je hoeft geen gebruik meer te maken van mascara en wimperkrullers en bespaart zo veel tijd en geld. Daarnaast zijn de extensions niet schadelijk voor de eigen wimpers, ze worden er juist gezonder van!

Ga voor kwaliteit

De kwaliteit van de wimpers en van de manier waarop ze worden gezet, is bepalend voor het succes hiervan. Urban Beauty Center heeft veel ervaring in het zetten van wimperextensions en werkt met alleen de beste producten. Zo weet je zeker dat je wimperextensions goed worden gezet en langdurig blijven zitten.

Hoe werkt het?

Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions kunt zetten. Het maakt niet uit of je korte of lange wimpers hebt, wimperextensions kan je altijd zetten.

Door middel van een speciale techniek, worden de wimpers haartje voor haartje gezet. Deze methode zorgt voor een zeer natuurlijk effect, omdat de eigen wimpers worden verlengd.

Je gaat niet meer dan normaal wimpers verliezen wanneer je wimperextensions gebruikt en ze tasten niet de eigen wimpers aan.

Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers. Na ongeveer twee weken zullen de wimpers minder vol zijn, je kunt dan kiezen voor het opvullen van de wimpers. Gemiddeld laten klanten hun wimpers tussen de 2 en 3 weken opvullen.

Prachtige en volle wimpers, gezet door een specialist en met alleen de beste materialen? Maak je afspraak direct online!

Boek nu bij Brigitte!